Hae edullista lainaa!

Yritys on lopettanut tilapäisesti uusien kulutusluottojen myöntämisen uuden kuluttajaluottoja koskevan lakimuutoksen myötä. Palvelu on toistaiseksi käytössä vain nykyisille asiakkaille.
Lainasumma
Lainaaika
Lainasumma
Maksettava summa
Korko vuodessa
Nostopalkkio
Tod. Vuosikorko 239,10%

Pikavippi heti tilillesi – Capitum Pikavippi 20-2250€

Pikavippi heti tilillesi

Pikavippi hakeminen on nopea!

tarvitset pikavippi heti tilillesi

Mitä tarvitaan, jotta saisit hakea
pikavippi heti?

Pikavippi heti tilillesi? Sinun täytyy ilmoittaa voimassa oleva osoite ja sinun on oltava vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen. Alaikäiselle lainan myöntäminen on kiellettyä. Tietenkin sinulla täytyy olla voimassa oleva pankkitili, jonne raha maksetaan. Sinulla täytyy olla voimassa oleva puhelinliittyma, jolla saatt hyväksya lainahakemuksen.

Miksi pikavippi?

Pikavipin tarkoitus on tavoittaa ihmisiä ketkä tarvitsevat rahaa nopeasti riippumatta hätätilanteesta (jääkaapin korjaus). Saat rahat käyttöösi välittömästi ja lainan voit maksaa takasisin viikon päästä tai saat jopa 90 päivää maksuaikaa (riippuen lainasummasta). Pikavipin hakeminen on todella helppoa. Saat hakea lainaa suoraan kotoa ja myöskin lainapäätöksen saat välittömästi lainahaun jälkeen.

Miksi ei tavallista lainaa pankista?

Pikalainalla saat rahat heti käyttöösi, vaikka panki ovat jo kiinni. Lainahakemuksen tavallista lainaa pankista menettely kestää kauan ja lainan saaminen samana päivänä ei ole mahdollista. Sen lisäksi pankit tekee peruustellisen taustan tarkistuksen (luotto historia, tiliote). Sinun ei tarvitse lähteä kotoa ja ei edes tarvitse varata aikaa luottojohtajalle.

Pikalainan hakeminen on nykyään muuttunut paljon turvallisemaksi.

Pikalainaa hakiessa siirretään rahat tillillesi välittömästi, valitettavasti monet ihmiset eivät ole tietoisia siiä. Pikalainan hakeminen on nykyään muuttunut paljon yksinkertaisemmaksi ja turvallisemaksi. Pikaluotto Blogi..

pikavippi-turvallinen

Maksetaanko rahat tilille samana päivänä?

Raha maksetaan tilille todella nopeasti. Yleensä jo muutamassa tunnissa. Raha maksetaan suoraan henkilökohtaiselle pankkitilillesi ja saat käyttää rahojasi miten haluat. Huom! Rahansiirrot tehdään päivittäin klo 07.00-23.00. Pankkienväliset rahansiirrot voivat kestää 1 – 2 pankkipäivää. Asiakas saa luotonantajalta tekstiviestin heti, kun luottosumma on siirretty hänen ilmoittamalleen tilille.

1000€ Pikavippi heti tilille

Esimerkiksi kolmeksikymmeneksi päiväksi otetun 1000,- euron lainan korko on 40.83€ ja nostokulut 30%.

Jos olet lainaamassa 100€ pikalainaa, olet juuri oikeassa paikassa. Oli tarpeenasi sitten 100 euron tai jopa 2250 euron luoton, voit nostaa Capitumilta tarvitsemasi summan jopa 90 vrk laina-ajalla. Voit nostaa rahaa nopeasti tilillesi tekstiviestin tai online-palvelun kautta juuri silloin kun sinulle sopii.

Artikkelin säveltäjä:

Artikkeli julkaistu:

capitum logo


Viimeksi muokattu: 2018-04-24