Pikalaina

Pikalaina

Capitum pikalaina on luotettava ja nopea laina. Pikalaina 20 – 2250 € tilillesi ilman takaajia tai vakuuksia. Capitum sopii kaikkeen – odottamattomiin menoihin, yllättäviin hankintoihin, matkustukseen, harrastuksiin tai muihin tarpeisiin.

Otamme lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa

  • Luoton määrä on 30-2250 euroa, eräpäivä valintasi mukaan 7, 14, 30 tai 90 päivää.
  • Laina maksetaan tilillesi mahdollisimman nopeasti joka päivä 07:00-23:00
  • Vippi voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle. Lainahakemuksen voit jättää internetin kautta tai tekstiviestillä.
mukavin-pikalaina-capitum-500

Capitum pikalaina on edullinen ja luotettava vippi, joka on käytössäsi aina silloin kuin tarvitset lainaa nopeasti tasapainottamaan talouttasi

Tee hakemuksesi helposti verkossa tai tekstiviestillä, tarvitset vain nimelläsi olevan matkapuhelin liittymän henkilöllisyytesi varmistamiseen. Olemme vastuullinen lainanantaja, meillä ei ole piilokuluja.

Vippi voidaan myöntää 18 -vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle, jolla on voimassa oleva henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Lainahakemuksen voit jättää kätevästi internetin kautta, tai tekstiviestillä. Luomalla henkilökohtaisen PIN koodisi, on pikavippi haku entistä helpompaa. Saat lainapäätöksen viipymättä, kun hakemuksen tiedot on tarkistettu.

JOS TARVITSET NOPEASTI LAINAA, HAE PIKALAINA HETI CAPITUMISTÄ!

Lue lainaehtomme huolellisesti

Kun olet hyväksynyt lainaehdot, sinulle myönnetty laina maksetaan tilillesi välittömästi, yleensä muutamassa minuutissa. Saat tiedon siitä tekstiviestillä. Otamme lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.

Sinun ei tarvitse jonottaa pankissa, eikä täytellä pitkiä lomakkeita. Eikä selitellä mihin tarvitset lainaa. Me emme kysy mihin tarkoitukseen vippi tulee. Lainaa voi hakea joka päivä. Voit tehdä pikavippi hakemuksen milloin tahansa, missä tahansa – silloin kun sinulle parhaiten sopii. Lainaa kauttamme haluamasi suuruinen vippi, edullisella korolla ja valitsemallasi maksuajalla.

Lainaa hakiessa asiakas ilmoittaa tutustuneensa sopimusehtoihin sekä hyväksyvänsä ne.

mukavin-pikalaina-capitum-500

Hae pikalaina kun kyseessä on pieni summa

Onnittelut uuden asunnon johdosta! Muutamien uusien tavaroiden hankkimisen jälkeen olet laatinut itsellesi budjetin, kunnes saat sähköpostin, jossa sinua muistutetaan vuokravakuuden maksamisesta. Pikalainan avulla katat helposti yllättävät menot.

Tutustu edullisiin korkoihimme ja joustavaan takaisinmaksuun

Valitse tilanteeseesi sopiva riittävän suuri vippi ja tarpeeksi pitkä maksuaika. Lainan takaisinmaksu hyvä ajoittaa esim. palkkapäivääsi. Voit myös maksaa lainan pois ennen sen eräpäivää, ilman lisäkustannuksia. Lasku lainan takaisinmaksusta lähetetään sinulle postissa, mutta voit saada sen halutessasi myös huomaamattomasti sähköpostiisi.

Voit hakea uutta lainaa, kun edellinen vippi on maksettu pois. Huomaa, että maksun kirjautumiseen voi mennä muutama päivä. Tervetuloa kokeilemaan elämäsi helpointa lainaa!

Lainaehdot