Hae edullista lainaa!

Yritys on lopettanut tilapäisesti uusien kulutusluottojen myöntämisen uuden kuluttajaluottoja koskevan lakimuutoksen myötä. Palvelu on toistaiseksi käytössä vain nykyisille asiakkaille.
Lainasumma
Lainaaika
Lainasumma
Maksettava summa
Korko vuodessa
Nostopalkkio
Tod. Vuosikorko 239,10%

Lainahakemus: Viisi vinkkiä, jotta lainahakemus sujuisi paremmin

Lainahakemus: Viisi vinkkiä

Pankista lainan saaminen ei ole helpoin ja nopein prosessi. Talouskriisien takia ovat lainanantajat paljon tiukempia. Tässä viisi vinkkiä, jotta lainahakemus sujuisi paremmin.

lainahakemus

Tässä viisi vinkkiä, jotta lainahakemus sujuisi paremmin:

 • Päätä ensisijaiset valintasi
  Ennen pankkiin menoa seuraa lainatarjouksia netissä ja valitse itsellesi sopivin. Varmista, millaista lainaa tarvitset. Tärkeintä on, että laina olisi edullinen ja voisit sen palauttaa mahdollisimman pian.
 • Esitä pankille kysymyksiä
  Jos olet löytänyt sopivimman tarjouksen, niin ole yhteydessä pankin asiakaspalveluun. Useimmissa tapauksissa  tulee sopia tapaamisesta lainanvalvojan kanssa ja selvittää mitä asiakirjoja on esitettävä.
 • Tunne oma maksuvalmiutesi
  Lainaa hakiessa tulee olla tietoinen omista luottotiedoista. Määrittele, millä edellyksillä pankki myöntää sinulle lainaa. Hae lainaa omien kykyjesi mukaan.
 • Tee luettelo
  Tee luettelo asiakirjoista pankista satujen tietojesi perusteella, jota tarvitset lainaa hakiessa. Näin vältät tilannetta, että tarviitaessa puuttuu joku tärkeä asiakirja.
 • Odotukset lainan saantiin.
  Lainan hakeminen hätäisesti ei ole koskaan hyvä idea.  Lainan tarjoajilla on lainan hakemiseksi  selvä menettelytapa ja se on usein aikaa vievää. Näin vältät tilannetta, että laina myönnetään vasta kun se on jo liian myöhäistä.

Jos tarvitset rahaa heti, niin pikalainoissa auttaa Capitum!

Pikaluotto Blogi..

Artikkelin säveltäjä:

Artikkeli julkaistu:

capitum logo


Viimeksi muokattu: 2018-04-24