Hae edullista lainaa!

Yritys on lopettanut tilapäisesti uusien kulutusluottojen myöntämisen uuden kuluttajaluottoja koskevan lakimuutoksen myötä. Palvelu on toistaiseksi käytössä vain nykyisille asiakkaille.
Lainasumma
Lainaaika
Lainasumma
Maksettava summa
Korko vuodessa
Nostopalkkio
Tod. Vuosikorko 239,10%

Kannattaako Hakea Pikalainaa?

Kannattaako Hakea Pikalainaa?

Pikalainan hakeminen on nopea!

hakea-pikalainaa

Kannattaako hakea pikalainaa?

Tarinoita vaaroista, jotka vaanivat pikalainan ottajia, on puhuttu ju vuosia. Kuitenkin tänään on vielä paljon ihmisiä, joille pikalaina on paras ratkaisu. Ovatko kaikki nämä ihmiset tyhmiä, jotka eivät tiedä, miten valita paras ratkaisu?
Ei, kyse ei ole siitä, että pikalaina olisi huono valinta. Päivastoin – on tilanteita, joita pikalainalla on tehokkain hoitaa. Tarinat pikalainan riskeistä on syntynyt kahdesta syystä. Ensinnäkin pikalainan lainaehdoista kiertää myytit, joilla on vähän tekemistä todellisuuden kanssa. Toiseksi, toimittajat haluavat puhua dramaattisia tarinoita – mitä enemmän kyyneleitä, sitä enemmän klikkauksia.

 

Me riskeeramme, mutta kuitenkin uskomme.

Joskus sanotaan, pikalalinan antaja odottaakin, että velallinen joutuu vaikeuskiin ja viivästyy maksuilla, koska sillon on mahdollisuus lähettää kirjeitä ja muistutuksia kohtuuttomista laskuista. Capitum ei todellakaan ole kiinostunut tälläisistä asioista. Asiakas jolla on maksuvaikeuksia tarkoittaa lisätyötä meille luotonhallinnassa ja tietenkin riskiä, että lainaa ei koskaan makseta takaisin. Jos lainan takauksena on kiinteistö tai auto, niin lainanantaja voi tuntea itsesi rauhaallisesti – kestää kauan kestää, joskus kuitenkin velka poistetaan. Pikalainan antajilla ei kuitenkin ole mitään takausta olkoon korot kuinka suuria tahansa, riski menettä kaikki jää.

 

Pikalainan korot.

On totta, että pikalainan korot ovat korkeimmat kuin pankista haetulla kulutuslainalla tai pieni lainalla. Miksi sitten ei käytetä viimeistä vaihtoehtoa? On monia syitä. Yksi syistä on nopeus: paperityöt pankissa, todisteet tuloista ja luotto komitean päätös voi viedä päiviä, mutto joskus tarvitsemme rahaa heti. Tälläisen tarpeen edessä ei seiso ainoastaan yhden yön juhlijat, vaan ihmiset joilla ei ole ollut mahdollisuuta säästää jokapäiväisistä tuloista. Pikalaina on kuitenkin laillinen tapaa saada nopeasti tarvittava rahasumma. Jos jätämme ihmisen yksin ja tunnustamme, että valitettavasti emme luota sinuun, niin hänelle jää ainoastaan huonot valinnat. Kuitenkin haluamme välttää tilannetta, jossa ongelmissa ihmisellä ei ole mistään hakea apua, niin kannattaa miettiä millaista tukea heille valtio ja paikallishallinto tarjoaa.

odotetaan-pankki

 

Median kauhutarinoita ei kannata ottaa liian vakavasti.

Tarinoita siitä, miten ihminen on ottanut uusia ja uusia lainoja kunnes velka ja viivästyskorot on kasvanut toivottoman isoksi – kyllä, näin on tapahtunut. Mutta median maalattu kuva, että kerran pikalainaa hakenut inminen jää sen orjaksi eikä pääse pankin puhelle, on valtava liioittelu. Joka päivä tapahtuu liikenneonnettomuuksia, mutta loppujen lopuksi siitä ei saa päätellä, että jokaista autolla matkustajaa odottaa tragedia. Pikalaina, samoin kuin auto, on väline jolla saat helpottaa jokapäiväistää elämää ja jos käytät lainaa kohtuullisesti, ei tarvitse pelätä.

 
Pikaluotto Blogi..

Artikkelin säveltäjä:

Artikkeli julkaistu:

capitum logo


Viimeksi muokattu: 2018-04-24