Hae edullista lainaa!

Yritys on lopettanut tilapäisesti uusien kulutusluottojen myöntämisen. Nykyisten lainasopimusten osalta asiakaspalvelua tarjotaan säännöllisesti. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevista saatavista tai voimassa olevista sopimuksista, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Pahoittelemme aiheutunutta haittaa.
Lainasumma
Lainaaika
Lainasumma
Maksettava summa
Korko vuodessa
Nostopalkkio
Tod. Vuosikorko 239,10%

Blogi

Kannattaako Hakea Pikalainaa? – Capitum Rahoitus

15 May 2017 Posted by Capitum

Tarinoita vaaroista, jotka vaanivat pikalainan ottajia, on puhuttu ju vuosia.

Kuitenkin tänään on vielä paljon ihmisiä, joille pikalaina on paras ratkaisu. Ovatko kaikki nämä ihmiset tyhmiä, jotka eivät tiedä, miten valita paras ratkaisu? Ei, kyse ei ole siitä, että pikalaina olisi huono valinta.

Lue Lisää

Pikavippi heti tilillesi – Capitum Pikavippi 20-2250€

25 Nov 2016 Posted by Capitum

Pikavippi hakeminen on nopea! Pikalainaa hakiessa siirretään rahat tillillesi välittömästi.

Valitettavasti monet ihmiset eivät ole tietoisia siiä. Pikalainan hakeminen on nykyään muuttunut paljon yksinkertaisemmaksi ja turvallisemaksi. Raha maksetaan tilille todella nopeasti. Yleensä jo muutamassa tunnissa.

Lue Lisää

Viisi vinkkiä, jotta lainahakemus sujuisi paremmin

17 Nov 2016 Posted by Capitum

Pankista lainan saaminen ei ole helpoin ja nopein prosessi.

Talouskriisien takia ovat lainanantajat paljon tiukempia Tässä viisi vinkkiä, jotta lainahakemus sujuisi paremmin: Päätä ensisijaiset valintasi Ennen pankkiin menoa seuraa lainatarjouksia netissä ja valitse itsellesi sopivin. Varmista, millaista lainaa tarvitset.

Lue Lisää